Термопомпи

Екипът на www.SolarBG.net произвежда и монтира Инверторни Термопомпи Въздух Вода. Ние се съобразяваме с индивидуалните нужди на всеки клиент, така че винаги да остане доволен от качеството и цената на услугите ни.

Доставените от нас термопомпи използват компресорни системи на доказани японски производители. Това гарантира за тяхното качество на изпълнение и надеждна работа през целия експлоатационен срок. 

Термопомпи, Термопомпа, Термопомпи Въздух ВодаТермопомпи се изпозват за пренасяне на акумулираната топлинна енергия в атмосферта, водата или земята в нашия дом или бизнес. Това се оказва един изключително икономичен метод за отопление, тъй като термопомпите не произвеждат топлина, а вместо това извличат 3-5 пъти по-голямо количество топлинна енергия от околната среда, от колкото е необходимата електрическа енергия за самото извличане. Така се реализира коефициент на полезна работа или т.нар. C.O.P.(coefficient of performance). Този коефициент е отличителна характеристика на всяка термопомпа и представлява отношението на получена топлинна енергия към изпозлваната електрическа енергия.

 

Термопомпи, Термопомпа

Например, ако на Вашата термопомпа има надпис за C.O.P. = 4, това означава, че за 1kW електрическа енергия получавате 4kW топлинна енергия, извлечена от околната среда. 

Обикновенно тази характеристика, както и други се гарантират при определени метеорологични условия. Тези показатели също така зависят и от конкретната водна отоплителна инсталация на обекта за отопление с термопомпа (вид и размер на радиаторите, изолация, водно подово отопление и др.) Поради тези фактори се налага всяка система да е конкретно съобразена с конкретния обект, за да е максимално ефективна работата й.

Нашите отоплителни инсталации се състоят от инверторен чилър и хидробокс. Те са компактни и променят мощността си автоматично чрез инвертор, според консумацията необходима в отопляемото помещение, за да се поддържа зададената температура.

Инверторни Термопомпи Въздух-Вода за Автоматично Отопление

Характеристики на нашите нови модели инверторни термопомпи въздух вода, които предлагат икономично отопление на ток. С помощта на правилната инверторна термопомпа ще получите целогодишно решение за неангажиращо ефективно отопление.МОДЕЛИ МОЩНОСТ ЗАХР. ИЗХ. ЕН. kW ВХ. ЕН. kW SCOP ЦЕНА
Термопомпа въздух-вода 72kW
72kW
3Ph, 400V~ 50Hz
3,9-72,6
3.0 - 22,6
4.7
34999лв
Термопомпа въздух-вода 48kW
48kW
3Ph, 400V~ 50Hz
3.0 - 48,3
1.0 - 15,2
4.7
21999лв
Термопомпа въздух-вода 24kW
24kW
1Ph, 230V~,/ 3Ph, 400V~ 50Hz
1.3 - 24,3
0,4 - 7.0
4.7
11999лв