Термопомпи

Екипът на www.SolarBG.net произвежда и монтира Инверторни Термопомпи Въздух Вода. Ние се съобразяваме с индивидуалните нужди на всеки клиент, така че винаги да остане доволен от качеството и цената на услугите ни.

Доставените от нас термопомпи използват компресорни системи на доказани японски производители. Това гарантира за тяхното качество на изпълнение и надеждна работа през целия експлоатационен срок. 

Термопомпи, Термопомпа, Термопомпи Въздух ВодаТермопомпи се изпозват за пренасяне на акумулираната топлинна енергия в атмосферта, водата или земята в нашия дом или бизнес. Това се оказва един изключително икономичен метод за отопление, тъй като термопомпите не произвеждат топлина, а вместо това извличат 3-5 пъти по-голямо количество топлинна енергия от околната среда, от колкото е необходимата електрическа енергия за самото извличане. Така се реализира коефициент на полезна работа или т.нар. C.O.P.(coefficient of performance). Този коефициент е отличителна характеристика на всяка термопомпа и представлява отношението на получена топлинна енергия към изпозлваната електрическа енергия.

 

Термопомпи, Термопомпа

Например, ако на Вашата термопомпа има надпис за C.O.P. = 4, това означава, че за 1kW електрическа енергия получавате 4kW топлинна енергия, извлечена от околната среда. 

Обикновенно тази характеристика, както и други се гарантират при определени метеорологични условия. Тези показатели също така зависят и от конкретната водна отоплителна инсталация на обекта за отопление с термопомпа (вид и размер на радиаторите, изолация, водно подово отопление и др.) Поради тези фактори се налага всяка система да е конкретно съобразена с конкретния обект, за да е максимално ефективна работата й.

Нашите отоплителни инсталации се състоят от инверторен чилър и хидробокс. Те са компактни и променят мощността си автоматично чрез инвертор, според консумацията необходима в отопляемото помещение, за да се поддържа зададената температура.

Инверторни Термопомпи Въздух-Вода за Автоматично Отопление

Характеристики на нашите нови модели инверторни термопомпи въздух вода, които предлагат икономично отопление на ток. С помощта на правилната инверторна термопомпа ще получите целогодишно решение за неангажиращо ефективно отопление.МОДЕЛИ МОЩНОСТ ЗАХР. ИЗХ. ЕН. kW ВХ. ЕН. kW SCOP ЦЕНА
Термопомпа 24kW HP1F24 DC Inverter
24kW
1Ph, 230V~, 50Hz
1.9 - 24.1
0.5 - 7.2
4.1
8999 лв
Термопомпа 20kW HP1F20 DC Inverter
20kW
1Ph, 230V~, 50Hz
1.2 - 19.8
0.5 - 6.4
4.2
7999 лв
Термопомпа 12kW HP1F12 DC Inverter
12kW
1Ph, 230V~, 50Hz
2.0 - 12.2
0.6 - 3.8
4.1
5499 лв