Термопомпи и Соларни Системи от SolarBG.net

Най-надеждните термопомпи въздух-вода и соларни системи за топла вода ! 

Вече има надеждни технологии, с които ще намалите значително сметките си за отопление и топла вода. С тях ще получите 100% автоматизация и контрол над експлоатацията на Вашата термопомпа или соларна система !

Отопление с Термопомпа

Предлагаме отопление с термопомпа, което представлява отоплителна инсталация, която вместо да произвежда топлина, взима акумулираната в околния въздух топлина и я предава през на водното отопление в дома Ви. Месечните сметки за отопление с нашите инверторни термопомпи въздух-вода спадат реално до около 1лв/м2, в зависимост от ползването. Такава ниска цена за отопление, без ангажименти, излишно натоварване и изключително високо ниво на комфорт може да бъде постигната именно и единствено с технологията на инверторната термопомпа. Просто вземете дистанционното, нагласете температурата и се насладете на тихата топлина от водното отопление с термопомпа въздух-вода.

Термопомпен Бойлер

За целогодишно икономично подгряване на топла вода предлагаме две нови технологии: термопомпен бойлер и проточен термопомпен бойлер. Нашите термопомпени бойлери могат да бъдат пригодени към отоплителната система на всеки конвенционален водосъдържател, бойлер или басейн и да подгряват водата му с 300-400 % по-висока ефективност от това на обикновен ел.нагревател. Термопомпения бойлер е целогодишно решение за икономично отопление на топла вода с ток. При технологията с проточен термопомпен бойлер спестяваме допълнителни 30 % от крайната сметка за топла вода.

Използвайте безплатната слънчева енергия, без да усетите разликата !

Соларни Системи за Соларно Отопление

Нашите соларни системи използват последната технология на 4-то поколение вакуумно тръбни колектори, имат над 87% к.п.д. в слънчеви дни и са непретенциозни към начина на монтажа. Това прави нашите слънчеви колектори компактни и подходящи за места с ограничено пространство и нужда от голяма слънчева мощност. Предлагаме ГАРАНЦИЯ 5 ГОДИНИ за вакуума на всички слънчеви колектори. Това са соларни системи отворен тип, без нужда от източване на водата от водосъдържателите. С нашите термосифонни соларни системи за соларно отопление е възможно безплатно отопление през преходните сезони, което може да се допълни с термопомпа за максимален и икономичен комфорт през зимата. През лятото слънчевите колектори могат да топлят безплатно водата на големи басейни или бойлери.

Соларни Системи със Слънчеви Бойлери

Инсталираните от www.SolarBG.net соларни системи със слънчеви бойлери включват последното 4-то поколение вакуумно тръбни колектори, както и с последно поколение соларни водосъдържатели. Всички наши слънчеви бойлери имат вградени медни или неръждаеми серпентини, с които целогодишно водата идва прясна и с нормално налягане. Това са едни от най-надеждните термосифонни соларни системи за топла вода в България. При тази технология липсва нуждата от скъпи и сложни помпени групи, ел.управления и ел. нагреватели. Слънчевите бойлери са с дебела изолация и губят само 3°С от топлата вода за една нощ. Получаваме максимален добив на слънчева енергия и голям обем топла вода, които с една средна по големина соларна система е достатъчно да се задоволят нуждите на 3-4 членно семейство.

Винаги търсим най-надеждното решение за постигане на поставената цел! Допълнение към това са конкурентните ни цени и сигурността на продуктите ни.